0
найменувань
0
одиниць
$0.00
сума
Diller Diller
Вибрано 12 товарів
Фільтри
Наявність
Бренд
Вихідні роз'єми 1
Тип підключення
Новинка
Перехідник OTG Proove Extension Type-C to USB — Придбати в Україні Перехідник OTG Proove Extension Type-C to USB — Придбати в Україні
В наличии
Докладніше
Новинка
Перехідник Baseus BA07 — Придбати в Україні Перехідник Baseus BA07 — Придбати в Україні
12 моделей
1 дизайн
Перехідник Baseus BA07
В наличии
Докладніше
Переходник Hoco UA21 Origin Type-C to VGA — Придбати в Україні Переходник Hoco UA21 Origin Type-C to VGA — Придбати в Україні
12 моделей
1 дизайн
Переходник Hoco UA21 Origin Type-C to VGA
Достаточно
Докладніше
Перехідник Baseus Type-C to USB — Придбати в Україні Перехідник Baseus Type-C to USB — Придбати в Україні
12 моделей
1 дизайн
Перехідник Baseus Type-C to USB
В наличии
Докладніше
Перехідник OTG Baseus Micro USB to Type-C — Придбати в Україні Перехідник OTG Baseus Micro USB to Type-C — Придбати в Україні
12 моделей
1 дизайн
Перехідник OTG Baseus Micro USB to Type-C
В наличии
Докладніше
Перехідник OTG Baseus USB to Type-C — Придбати в Україні Перехідник OTG Baseus USB to Type-C — Придбати в Україні
12 моделей
1 дизайн
Перехідник OTG Baseus USB to Type-C
В наличии
Докладніше
Перехідник Baseus Lite Series Ethernet 100Mbps (USB to RJ45) — Придбати в Україні Перехідник Baseus Lite Series Ethernet 100Mbps (USB to RJ45) — Придбати в Україні
Заканчивается
Докладніше

Відгуки про OTG кабелі оптом

OTG кабелі оптом

Оригінальні кабелі AUX / Jack за оптовими цінами 

 

Компанія Ncase пропонує оптовим покупцям аксесуари для смартфонів і айфонів Тут представлена як оригінальна продукція Apple , так і аналогова відомих виробників аксесуарів Baseus , Hoco , Remax , Totu , зарекомендували себе в світі якісної брендового продукцією.    

 

Широкий вибір OTG- флешок в Одесі і Україні

 

ОТГ флешки і перехідники завоювали велику популярність у всьому світі через зручності цього сучасного сховища цифрової інформації. Але до для багатьох користувачів до цих пір ще актуальне питання: що це, usb OTG і для чого він потрібен?

 

Зовсім недавно у багатьох смартфонів або, тим більше, планшетів виникали проблеми з об'ємом пам'яті, які складно вирішувалися навіть за допомогою micro sd карт. Та й звичайні накопичувачі підключити до телефону було просто неможливо, поки не з'явилися OTG- флешки Їх основна робота як раз і полягає в тому, щоб зв'язати телефон і комп'ютер легко і просто. Перехідник OTG - це вихід usb для комп'ютера і micro sd для телефону або планшета. Всі роз'єми стандартні і підходять для абсолютної більшості сучасних пристроїв.

 

Сьогодні зустрічаються моделі не тільки з ОТГ переходником, але і вбудованим накопичувачем. Це дозволяє просто приєднувати пристрій до телефону і використовувати його як зовнішню пам'ять для швидкого скидання фотографій, відео та інших файлів.

 

Розміри флешок дуже невеликі, що дозволяє їх легко зберігати і завжди носити з собою.

 

Купити кабель OTG із зовнішнім живленням в нашому інтернет-магазині

 

Магазин Ncase дозволяє придбати OTG-кабелі від найвідоміших виробників. Наша основна задача - постачати тільки оригінальний товар, в тому числі і кабелі otg із зовнішнім живленням, щоб якість завжди підтримувалося на найвищому рівні. 

 

Наші переваги

 

  1. Ми працюємо в Одесі, але можемо організувати доставку в усі міста країни прямо за адресою покупця. Для цього у нас є перевірені транспортні компанії, які надають послуги за адекватною ціною. Всі ціни прозорі, і ви можете побачити їх на нашому сайті.
  2. Ми працюємо виключно з оригінальними аксесуарами, тому повністю дотримуємося вимог по гарантійному обслуговуванню і відповідаємо за якість товару.
  3. У нас є служба підтримки, яка говорить на вашій мові. Всі питання вирішуються без бар'єрів і максимально оперативно.
  4. Ми завжди тримаємо ціни середніми по ринку, так як старанно обходимо посередницькі схеми від моменту закупівлі на заводі до прибуття до дверей покупця. А під час акцій і бонусних програм, ви не знайдете товари дешевше, ніж у нас!

 

Всі флешки на сайті Ncase зручно відсортовані за категоріями. Вони можуть відрізнятися по швидкості передачі інформації і, звичайно ж, за обсягом пам'яті. Відразу ж на сайті вказана вартість всіх товарів, містять докладну інформацію, і додаються фотографії девайсів. У нас є все для того, щоб ви могли створити найбільш повне враження про свою майбутню покупку.

 

Війдіть до особистого кабінету та користуйтеся всіма перевагами сайту
На нашому сайті Ви знайдете різні системи лояльності та ціни, які стануть доступними після авторизації в каталозі та будуть відповідати Вашому обліковому запису.
Вхід