Зареєструйтесь, щоб отримати доступ до цін та замовити оптом
0
найменувань
0
одиниць
$0.00
сума
Diller Diller
Запчастини для мобільних оптом - огляд від Ncase

Запчастини для мобільних телефонів оптом

Смартфон - одне з найнеобхідніших для сучасної людини пристроїв. І при його поломки власникові варто звернутися в сервіс. Для ремонту часто потрібні деталі, яких може і не бути у майстра. Крім комплектуючих - часто з'являється необхідність в мобільних аксесуарах для стільникових. В цьому випадку слідуючи звернутися в компанію Ncase, асортимент якої дозволяє знайти підходящий варіант аксесуара для будь-якої моделі оптом. 

Повернемося до комплектуючих для смартфонів. Найпопулярнішим запчастини для телефонів, що вимагають заміни, є екрани, тачскрін, батареї і корпуси. Менш затребуваними вважаються динаміки, антени і клавіатурні блоки.

Всі види дисплеїв для телефону

Дисплей для сучасного смартфона - практично найважливіша деталь після процесора. Їх використовують для відображення інформації. А на сенсорних моделях дисплеї забезпечують управління гаджетом. Без деталі використовувати телефон практично неможливо. Притому що вона легко виходить з ладу від ударів і інших механічних впливів.

Дисплеї відрізняються розмірами (довжиною діагоналі) і щільністю пікселів на дюйм. Більшість сучасних смартфонів отримують дозвіл FullHD або FullHD +. Старі і бюджетні телефони комплектують матрицями HD. У топових моделей може бути дозвіл QHD і навіть 4К. Для сучасного смартфона може знадобитися купити екран з матрицями такого типу:

  • TN - найпростіший і недорогий варіант з непоганим часом відгуку, але низькою яскравістю;
  • IPS - матриця з непоганими характеристиками, що встановлюється на телефонах середнього класу і топових моделях;
  • Amoled і SUPER Amoled - комплектуючі з гарною передачею кольору і високою ціною.

Однією з різновидів IPS матриці є Retina. Такі дисплеї відрізняються високою щільністю пікселів і використовуються на сучасних флагманів. Через високу вартість деталей разом з ними зазвичай йдуть захисні стекла.

Корпуси для мобільних телефонів оптом з металу і пластика

Корпус є деталлю, від якої в основному залежить дизайн телефону. І деякі користувачі звертають на нього при покупці не менше уваги, ніж на технічні характеристики. Пошкоджується корпус нечасто - в основному, при падінні і сильних ударах. Міцність залежить від матеріалу, в якості якого може використовуватися пластик або метал.

Пластиковий корпус можна купити дешевше. Його переваги - в простій обробці і пластичності. При незначному впливі пластик може спружинити і відновити свою форму. Смартфони з пластиковим корпусом відрізняються високою потужністю сигналу - матеріал не впливає на поширення радіохвиль. Недоліками пластика вважається погана теплопровідність, через яку телефон нагрівається, і невисока міцність.

Металевий корпус дорожче пластикового, але краще захищає внутрішню частину смартфона. Виглядає він теж солідніше, проте при падінні на металі залишаються вм'ятини і подряпини. Варто відзначити і створення перешкод для радіохвиль - через це на металевому телефоні залишають скляні або пластикові віконця для антени.

Повністю скляним корпус телефону бути не може. Зі скла виконується тільки задня кришка гаджета. Бічні рамки для підвищення міцності роблять з металу, але падіння таким моделям все одно протипоказані. З відгуків власників можна дізнатися, що для виходу з ладу скляної кришки досить одного удару.

Телефонні акумуляторні батареї

Акумулятор забезпечує смартфону автономну роботу без підключення до мережі. Потужна батарея дозволяє використовувати гаджет протягом 2-3 днів. Модель зі слабким акумулятором пропрацює не більш декількох годин. В процесі експлуатації ємність деталі поступово знижується - особливо, якщо її неправильно заряджати. Якщо мобільний пристрій використовують більше 2-3 років, батарею варто замінити. Причинами купити нову АКБ можуть стати: 

  • швидка розрядка, навіть якщо телефон не використовується;
  • неможливість зарядити акумулятор при підключенні до мережі;
  • фізичні ушкодження деталі (здуття);
  • необхідність у додатковій батареї, яку можна встановити, якщо села основна.

Виробники телефонів використовують три види акумуляторів - літій-іонні, нікель-кадмієві і літій-полімерні. Перший варіант відрізняється компактними розмірами при значній ємності і відсутністю «ефекту пам'яті». Нікель-кадмієві батарея володіє невисокими робочими характеристиками і практично не застосовується для смартфонів. Літій-полімерні акумулятори відрізняються високою ємністю, але широкого розповсюдження не отримали.

Антенні блоки для смартфонів

Після зняття кришки більшості телефонів можна побачити пластикову панель, що приховує розмовний динамік і антену. Її називають антенним блоком і виконують з пластика. Матеріал пропускає радіохвилі, дозволяючи модулю виконувати своє основне завдання - приймати сигнали від базових станцій і передавати назад.

Необхідність в тому, щоб купити деталь, виникає в наступних ситуаціях:

  • постійно пропадає зв'язок під час розмови;
  • співрозмовника погано чути;
  • не виходить зателефонувати, відправити СМС і зв'язатися з техпідтримкою мобільного оператора.

Вихід деталі з ладу може бути викликаний механічним пошкодженням - падінням або ударом. Псується блок і після попадання в корпус води та іншої рідини - до поломки призводить окислення контактів. А іноді причиною стає заводський брак.

Зазвичай модуль не підлягає ремонту - простіше замінити його новим. Але переконатися, що причина полягає саме в антенном блоці, а не в програмному забезпеченні, розмовному динаміці або СІМ-карти, може тільки фахівець сервісного центру.

Тримачі для SIM-карт

На старих смартфонах роз'єм для SIM-карти зазвичай знаходився всередині, під акумулятором, або збоку, в спеціальному слоті. Використання 2 сім-карт одночасно призвело до появи спеціального пристосування - власника. Його встановлюють в слот на одній з граней телефону для контакту з роз'ємами плати і витягають за допомогою спеціального «ключа» -скрепкі. Тримачі розрізняють за такими характеристиками: 

  1. Способу установки карти. У старих і кнопкових телефонах застосовується власники Push-push, в які можна встановити одну SIM-карту за допомогою натискання. У сучасних моделях користуються лотками Push-pull, які потрібно витягти з корпусу для установки карти.
  2. Кількості та типу встановлюються карт. Зазвичай власник розрахований на 2 «сімки» або на SIM-карту і microSD (комбінований слот). Іноді телефон дозволяє одночасно користуватися двома картами і збільшити розмір постійної пам'яті.

Зламані лотки не дозволяють встановлювати SIM-карти, і поява проблеми призводить до термінової необхідності купити і замінити деталь. Причиною їх пошкодження стає неправильна установка і неакуратність користувача. Ламаються власники при невдалій спробі витягти встановлену карту. А іноді таку дрібну деталь можна просто втратити.

Телефонні динаміки: розмовні та поліфонічні

Якість звуку в смартфоні залежить від характеристик його динаміків. Основний, який зазвичай встановлюється на нижній межі (іноді збоку і навіть на задній кришці), забезпечує звучання при відтворенні файлу аудіо або відео. Розмовний динамік дозволяє чути співрозмовника при телефонній розмові і знайомитися з голосовими повідомленнями. Необхідність в тому, щоб купити таку деталь з'являється:

  1. В результаті механічного пошкодження динаміка. Через сильного удару його мембрана відділяється від корпусу, і звуки стають тихими, майже нечутним.
  2. Через попадання в корпус металевого пилу. Вхідний в конструкцію динаміка магніт притягує дрібні частинки і виходить з ладу.
  3. Попадання в корпус вологи. Причиною поломки стає коротке замикання.

Визначити поломку розмовного динаміка можна по вібрації і неприємного тріску під час спілкування по телефону. Звук може частково або повністю зникати. Проблеми з поліфонічним динаміком визначають, включивши відтворення пенсії або відеоролика. Якщо звук переривчастий або відсутній повністю, телефону знадобиться нова деталь.

Задні кришки для смартфона

Війдіть до особистого кабінету та користуйтеся всіма перевагами сайту
На нашому сайті Ви знайдете різні системи лояльності та ціни, які стануть доступними після авторизації в каталозі та будуть відповідати Вашому обліковому запису.
Вхід