Зареєструйтесь, щоб отримати доступ до цін та замовити оптом
0
найменувань
0
одиниць
$0.00
сума
Diller Diller
Як вибрати чохол для смартфона? - Ncase

Як вибрати чохол для телефону?

Вибрати чохол для смартфона - нескладно. Але займає море часу, з огляду на різноманіття форм, дизайнів, кольорів і матеріалів! Ми вирішили вас трохи зорієнтувати у виборі аксесуарів, щоб ви змогли вибрати найкращий захист для свого телефону з першого разу. 

На що звернути увагу при виборі чохли на ТЕЛЕФОН: ВРАХОВУЄМО НЮАНСИ

Крім зовнішнього вигляду, дизайну, матеріалу виготовлення та наявності додаткового функціоналу, під час вибору чохла на смартфон зверніть увагу і на наступні моменти:

  • Сумісність з моделлю телефону Розмір, конфігурація, розміщення отворів для камери і роз'ємів чохла і гаджета повинні повністю збігатися. Тому вибирайте чохол, призначений спеціально для тієї чи іншої моделі смартфона.
  • Ступінь фіксації Чохол повинен щільно прилягати до панелі телефону, жодним чином не тиснути на корпус, або, навпаки, не сповзати, бовтатися.
  • Якість пошиття (виконання) На чохлі не повинно бути кривих швів, ниток, що стирчать і інших подібних дефектів виробництва. Це значно псує зовнішній вигляд аксесуара і свідчить про його дешевизні.
  • Умови використання Спосіб життя безпосередньо впливає на вибір типу чохла. Якщо ви активно користуєтеся смартфоном, варто придбати надійний і практичний чохол з міцного матеріалу, наприклад, пластикову накладку, шкіряну книжку. Чи займаєтеся спортом, придивіться до моделей з кріпленням на руці, поясі або нозі. Більшу частину дня ваш смартфон знаходиться в сумці, то хороший варіант для вас - чохол-кишеню з легкого матеріалу.

 

СТИЛЬ АБО ПРАКТИЧНІСТЬ: шукаємо БАЛАНС

З одного боку чохол на смартфон - продовження життя гаджета. З іншого боку - продовження іміджу власника. Тому, вибираючи захисний аксесуар, варто керуватися здоровим глуздом і не впадати в крайності. 

Подумайте, наскільки важливо вам в міських умовах мати водонепроникний або протиударний чохол. Чи зручно буде користуватися телефоном, обрамленим великою кількістю дорогоцінних каменів і об'ємно елементів. І що вам доставить чохол з хутра або у вигляді конструктора лего , крім хвилинок слави в Інстаграм ? 

 

Те ж постарайтеся знайти свою «золоту середину». Тим більше сьогодні вибрати стильний і практичний чохол - простіше простого.

Війдіть до особистого кабінету та користуйтеся всіма перевагами сайту
На нашому сайті Ви знайдете різні системи лояльності та ціни, які стануть доступними після авторизації в каталозі та будуть відповідати Вашому обліковому запису.
Вхід